promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Martin Scorsese eladta magát az Apple-nek

Martin Scorsese eladta magát az Apple-nek

Zene, Film & Kultúra

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oscar-díjas olasz-amerikai rendező az Apple-nek fog filmeket és televíziós műsorokat készíteni. A hírt a vállalat jelentette be, miután Scorsese aláírta a több évre szóló szerződését.

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, Martin Scorsese új filmjére az Apple csapott le, ami nem kevesebb, mint 150 millió dollárból fog megvalósulni. A Killers of the Flower Moon David Grann újságíró 2017-es dokumentumregényének adaptációjaként fog készülni Leonardo DiCaprio és Robert De Niro főszereplésével.

Scorsese emellett két másik projekten is dolgozik: egy Theodore Roosevelt-ről szóló életrajzi filmen, és egy dokumentumfilmen, ami New York '70-es évekbeli zenei életéről fog szólni.

Ezek valószínűleg már az Apple streamingoldalán fognak debütálni, hiszen Martin Scorsese többéves szerződést írt alá a vállalatnak filmek és televíziós műsorok gyártására.

A Nagymenők, a Taxisofőr és még megannyi filmklasszikus rendezője saját, Sikelia Productions nevű cégén keresztül fogja legyártani a tartalmakat. Scorsese-t megelőzően mások mellett Oprah Winfrey, Ridley Scott, Alfonso Cuarón és Julia Louis-Dreyfus is csatlakozott az Apple TV Plus streamingszolgáltatás tartalomgyártóihoz.

Borítókép:  Hollywood Reporter

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás