promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robert Pattinson egy vödörnyi pókot önt a fejére az új filmjében – előzetes
Borítókép:  Robert Pattinson a Mindig az ördöggel című filmben / imdb.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a The Devil All The Time, vagyis a Mindig az ördöggel című Netflix-film előzetese, amiben rengeteg ismert színész feltűnik, ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy egy igazán kihagyhatatlan alkotást kapunk.

2011-ben jelent meg Donald Ray Pollock lebilincselő írása, a Mindig az ördöggel, amit később meg is választottak az év könyvének. Az alkotás története szerint rengeteg romlott, gyilkos elme közé kerül egy fiatal, árva srác, aki mindenképp a jóság útját akarja választani, ezért durva dolgokat kell megtennie, hogy kitörjön a fertőből. Feltűnik a műben egy gonosz, pókimádó pap, egy sorozatgyilkos pár és egy véráldozatot bemutató apuka is, szóval elég érdekesen hangzik.

Ebből csinált most azonos címmel filmet a Netflix számára Antonio Campos, ráadásul olyan színészekkel, mint például Tom Holland, Robert Pattinson, Jason Clarke, Riley Keough, Sebastian Stan, Bill Skarsgard, Mia Wasikowska vagy Haley Bennett, így elmondhatjuk, hogy elég impozáns gárdát sikerült összerántaniuk.

A Pókemberből ismert Tom Holland alakítja a srácot, aki még az erőszaktól sem futamodik meg annak érdekében, hogy a körülmények ellenére jó ember lehessen, illetve Robert Pattinson lesz a pókokat vödörszámra magára öntő pap – még egyikőjüket sem láthattuk ehhez hasonló szerepben.

Állítólag tényleg egy feszült, kőkemény alkotásra számíthatunk, és az első kedvcsináló is erről árulkodik, hiszen mindenkiből kapunk egy kis ízelítőt, és láthatjuk, hogy a két fiatal színész is mindent belead a munkájába. Az biztos, hogy a hangulatot már ezek alapján is jól elkapták, szóval felkészülhetünk egy igazán egyedi thrillerre, ami jó eséllyel rendesen meg fog lepni minket a beteg dolgaival.

A Mindig az ördöggel szeptember 16-án érkezik a Netflixre, és itt lehet megtekinteni az elég meggyőző, magyar feliratos előzetesét:

Frissítés: kiderült, hogy hibás információt közöltünk, és valójában nem Robert Pattinson öntötte a pókokat a fejére, hanem Harry Melling, ezért elnézést kérünk a tévedésért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás