promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nehéz helyzetbe kerültek A Konyhafőnök séfjei
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Konyhafőnök Táborának harmadik napján Sárközi Ákosnak, és Rácz Jenőnek is be kellett állnia főzni, de hogy ne legyen olyan könnyű a feladat, Fördős Zé szándékosan megnehezítette a dolgukat.

A Tábor hetének harmadik napján Kovács Kristóf, kiképzőtiszt a bisztró konyhák világába kalauzolta el A Konyhafőnök versenyzőit. A feladat az volt, hogy egy tökéletes elemekből álló, egyszerű, és őszinte tányért vigyenek a zsűri elé.

A három választható fő alapanyagból mindössze egyet kellett a versenyzőknek felhasználniuk. Bár a feladat elsőre könnyűnek tűnt, hamar kierült mindenki számára, hogy egyáltalán egyszerű ételt is nehéz összerakni. 

Dr. Berényi András bisztró étele például óriási felháborodást váltott ki a zsűriben, és nemcsak a nyers hús miatt. Kovács Kristóf úgy fogalmazott, hogy

„ez érdemtelen a kóstolásra is”.

A második feladatban a versenyzőknek egy csirke supreme-t kellett elkészíteniük. Ebben a feladatban Fördős Zé a séfeket is beszervezte, de hogy ne könnyítse meg a dolgukat, mindkettőjüknek húzniuk kellett egy-egy kártyát, amin egy-egy nehezítés állt.

Sárközi Ákos csak feleannyi, 30 perc főzési idő állt a rendelkezésére, hogy egy tökéletes ételt szolgáljon fel, míg Rácz Jenőnek egy kézzel kellett dolgoznia a konyhában. Mondani sem kell, hogy nagyon megnehezítette a Michelin-csillagos séf dolgát, hogy a bal kezén mindvégig bokszkesztyű volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás