promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az élőszereplős Mulan utolsó szinkronizált előzetese
Borítókép:  Mulan / via technadu.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszú huzavona után, de végül eljut a magyar mozikba a Disney klasszikus meséjén alapuló Mulan, ráadásul a legújabb kedvcsináló alapján elég látványos filmre számíthatunk.

A Disney belenyúlt a tutiba, mikor elkezdte feldolgozni a klasszikus meséit, hiszen többek között A szépség és a Szörnyeteg, és Az oroszlánkirály is hatalmas sikert arattak. Most az 1998-ban bemutatott Mulan kap egy élőszereplős változatot a gyönyörű Yifei Liu főszereplésével, és igaz, hogy a koronavírus-járvány miatt Amerikában elkerüli a mozikat – ők egy jókora összegért cserébe otthon nézhetik meg –, de Magyarországon szerencsénk van.

Szeptember 10-én mutatják be itthon a Mulan című látványfilmet, ami egy fiatal lányról szól, aki fiúnak álcázza magát, hogy az idősödő édesapja helyett mehessen csatázni a gonoszok ellen.

Aki látta a rajzfilmet, az nagyjából tudja, hogy mire is számíthat, és a Disney egész jól időzítette ezt a projektet, hiszen fontos üzenetet közvetítenek vele. Az utolsó magyar nyelvű előzetes alapján pedig nem szabad majd kihagynunk, mert bőven lesz benne izgalom, hatalmas összecsapások – amik ráadásul a régi harcművészeti filmek stílusát idézik –, és egy jó adag nosztalgia is.

Itt lehet megtekinteni a Mulan szinkronos kedvcsinálóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás