promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisnak ígérkezik Az Igazság Ligája Snyder vágása
Borítókép:  Wallpaper Cave
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha minden igaz, a Zack Snyder's Justice League, vagyis Az Igazság Ligája Snyder vágásának első előzetese az augusztus 22-ére ütemezett DC FanDome nevű online eseményen debütálhat. De addig is folyamatosan érkeznek az infómorzsák, ami alapján a rajongók komolyan reménykedhetnek egy velős, brutális, és végletekig látványos DC-filmben.

Májusban jelentette be az HBO Max az örömteli hírt, hogy 2021-ben náluk fog debütálni Az Igazság Ligája Snyder vágása, vagyis a film eredeti rendezőjének verziója, ami akár négy órás is lehet. Ezzel a DC-rajongók egyik nagy álma teljesült, hiszen azóta könyörögtek a rendezői változatért, amióta 2017-ben bemutatták a mozikban a korántsem hibátlan, mi több, elég összecsapottra, és bugyutára sikerült Az Igazság Ligáját.

A bejelentés óta rengeteg részlet derült már ki az érkező filmről. Körülbelül egy hónappal ezelőtt került fel az internetre az első kedvcsináló, amiben Diana Prince-t, vagyis Wonder Woman-t láthatjuk, amint épp aggasztó felfedezést tesz, majd felbukkan a DC-Univerzum Thanosa, Darkseid, ami Joss Whedon verziójából teljesen kimaradt.

A 2017-es mozifilmben látott negatív karakter, Steppenwolf is teljesen más külsőt kap a Snyder vágásban, ami ugyancsak egy sokkal sötétebb, brutálisabb alkotást ígér.

Ugyancsak teljesen kivágták a fekete ruhás Supermant is a mozifilmből, de Zack Snyder verziójából ez sem hiányozhat. Hogy hogyan is fog kinézni az új szettben, azt az alábbi klip leplezte le.

És akkor egy egészen friss infómorzsa: a híresztelések szerint Steppenwolf és Darkseid mellett a DC-Univerzum egy harmadi meghatározó gonosztevője is felbukkanhat, mégpedig DeSaad. Megerősíteni látszik a pletykát a Darkseid-ot megformáló Ray Porter elszólása, hogy valóban tervben volt DeSaad szerepeltetése, és Peter Guinness kölcsönözte volna a hangját.

Grace Randolph nemrég egy interjút készített Zack Snyderrel, és belenézhetett a hamarosan debütáló előzetes, még egyelőre félkész verziójába, amiben látta DeSaad körvonalait is.

A hírek szerint a Zack Snyder's Justice League első előzetese az augusztus 22-ére ütemezett DC FanDome nevű online rendezvényen fog debütálni.

(DeSaad, a DC-Univerzum egyik gonosztevője, Darkseid kínzómestere.)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás