promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érkezik a Tron folytatása, ráadásul Jared Leto főszereplésével
Borítókép:  imdb.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy néz ki, hogy a Disney tíz év után új életet lehel a fantasztikus látványvilággal rendelkező szériába, és ebben az Oscar-díjas Jared Leto is velük tart.

1982-ben mutatták be a Tron, avagy a számítógép lázadása című alkotást Jeff Bridges főszereplésével, ami hamar kultuszfilm lett a fénymotoroknak és az egyedi történetének köszönhetően, hiszen arról szól, hogy egy embert beszippant a computer, és próbál kitörni a digitális, izgalmakkal teli világból, ráadásul mindezt összehasonlíthatatlan, ikonikus effektekkel.

Tíz évvel ezelőtt készült hozzá egy nagyköltségvetésű folytatás, ami a Tron: Örökség címet kapta, és a Daft Punk csinálta a zenéjét. Ugyan elég nagy siker lett, de a Disney mégsem indította el a harmadik részt, akármennyire is könyörögtek a rajongók. Nos, a SlashFilm írása alapján most izgatott lehet a közönség, hiszen hatalmas hírek érkeztek.

Kiderült, hogy jön a Tron 3, ráadásul Jared Leto főszereplésével, egyenesen az Oroszlán című film rendezőjétől.


Kép: Jared Leto / Angela Weiss / AFP

Az Oscar-díjas színész talán leginkább arról híres, hogy ő alakította Jokert a Suicide Squadban, bár annak nem lett túl jó vége. A rendező pedig eddig egy igazán remek, és egy közepesnek pontozott drámát készített, szóval elég furcsa, hogy egy hatalmas látványfilmet nézett ki magának, pedig állítólag elég makacsul próbálta meggyőzni a fejeseket, hogy elkészíthesse a projektet.

Az tényleg remek, hogy dolgoznak a Tron folytatásán, de a rajongók csalódottak lehetnek az új készítők miatt, hiszen az előző rész rendezője, Joseph Kosinski többször is említette, hogy hatalmas tervei vannak a szériával, és többek között neki is köszönhetjük, hogy a Tron: Örökség vizuális megoldásai annak idején annyira nagyot ütöttek.

Arról még nincs hír, hogy mikor jön az alkotás, de egyelőre amúgy is szinte minden szünetel Hollywoodban a koronavírus-járvány miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás