promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megint eltolták a Jóbarátok visszatérését
Borítókép:  Jóbarátok / Warner Bros. Television / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sajnos megint el fognak szomorodni a Jóbarátok című sorozat rajongói, ugyanis hiába ígérték augusztusra a különkiadás forgatását, nagyon úgy néz ki, hogy még jó ideig nem lesz belőle semmi.

1994-2004 között futott a nagysikerű Jóbarátok című sitcom, amiben Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, David Schwimmer, Lisa Kudrow és Matt LeBlanc is villámgyorsan világsztárok lettek. A széria a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend, éppen ezért lett izgatott a közönség, mikor bejelentették, hogy egy különleges epizód erejéig visszatérnek kedvenceink – és ezt tette tönkre a koronavírus-járvány.

Az amerikai HBO Max a Jóbarátok különkiadással akart berobbanni az emberek életébe, és hiába hitték, hogy végül nyár végén elkezdik a munkálatokat, sajnos most úgy néz ki, hogy főleg a járvány miatt beláthatatlan időre elnapolták a dolgot, hiszen közönség előtt szeretnék felvenni, de jelen körülmények között azt nem lehet úgy megoldani, ahogy tervezték.

A sztárok persze már nagyon szeretnék, hogy végre láthassák az emberek, hogy mit találtak ki, és a SlashFilm cikkéből kiderül, hogy a fejenként három-négy millió dolláros gázsiért mondjuk úgy, hogy ez a minimum a részükről.

Sajnos lehet, hogy hiába várjuk izgatottan a Jóbarátok új részét, mert ezek alapján nagy veszélyben van, hogy idén megérkezzen, ráadásul az eddigi információk alapján egy forgatókönyv nélküli, kötetlen, nosztalgikus beszélgetést kapunk a színészektől, akik nem a jól ismert szerepükben lesznek, hanem önmagukként – ez pedig nem valami kielégítő 16 évnyi türelem után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás