promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Barátok közt televíziós történelmet ír a héten
Borítókép:  Barátok közt / luminis.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlen mérföldkőhöz érkezik az RTL Klubon futó Barátok közt, hiszen szerdán rekordot fognak dönteni a készítők.

1998-ban mutatták be a már egyenesen legendásnak számító Barátok közt című sorozatot, ami hamar a közönség kedvence lett a mókás pillanatok, szerelmi bonyodalmak, kegyetlen ármánykodások és felejthetetlen figurák miatt. Magdi anyus vagy Berényi Miki örökre a magyar kultúra részei lesznek, ráadásul most olyan eredmény küszöbén állnak a széria alkotói, amire még nem volt példa itthon.

Jelen állás szerint augusztus 12-én, szerdán kerül adásba a Barátok közt tízezredik része, ezzel perdig rekordot dönt a stáb, hiszen Magyarországon még nem volt ilyen, de világszerte is elég ritka, hogy egy forgatókönyv alapján készített sorozat ennyi epizódon keresztül fusson.

Ez tényleg lehengerlő teljesítmény, ami remekül mutatja, hogy a közönség még mindig imádja – vagy legalábbis nézi – az alkotást, ami már több mint 20 éve folyamatosan megy a tévében.

A színészek jöttek-mentek, de máig vannak olyanok a szériában, akik a kezdetek óta alakítják karaktereiket, ilyen például a Novák Laci szerepében tündöklő Tihanyi-Tóth Csaba, Várkonyi András, azaz Vili bácsi, illetve többek között a Bartha Zsoltot megformáló Rékasi Károly is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás