Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Barátok közt televíziós történelmet ír a héten

A Barátok közt televíziós történelmet ír a héten

Zene, Film & Kultúra

A Barátok közt televíziós történelmet ír a héten

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János - 2020.08.10. 11:25

Hihetetlen mérföldkőhöz érkezik az RTL Klubon futó Barátok közt, hiszen szerdán rekordot fognak dönteni a készítők.

1998-ban mutatták be a már egyenesen legendásnak számító Barátok közt című sorozatot, ami hamar a közönség kedvence lett a mókás pillanatok, szerelmi bonyodalmak, kegyetlen ármánykodások és felejthetetlen figurák miatt. Magdi anyus vagy Berényi Miki örökre a magyar kultúra részei lesznek, ráadásul most olyan eredmény küszöbén állnak a széria alkotói, amire még nem volt példa itthon.

Jelen állás szerint augusztus 12-én, szerdán kerül adásba a Barátok közt tízezredik része, ezzel perdig rekordot dönt a stáb, hiszen Magyarországon még nem volt ilyen, de világszerte is elég ritka, hogy egy forgatókönyv alapján készített sorozat ennyi epizódon keresztül fusson.

Ez tényleg lehengerlő teljesítmény, ami remekül mutatja, hogy a közönség még mindig imádja – vagy legalábbis nézi – az alkotást, ami már több mint 20 éve folyamatosan megy a tévében.

A színészek jöttek-mentek, de máig vannak olyanok a szériában, akik a kezdetek óta alakítják karaktereiket, ilyen például a Novák Laci szerepében tündöklő Tihanyi-Tóth Csaba, Várkonyi András, azaz Vili bácsi, illetve többek között a Bartha Zsoltot megformáló Rékasi Károly is.

Borítókép: Barátok közt / luminis.hu