promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy bejelentést tett a TV2 és az RTL Klub is
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 bejelentette, mikor folytatódik az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár, míg az RTL Klub a Fókusz Plusz visszatéréséről nyilatkozott.

Szépen lassan elindul a két vezető kereskedelmi csatorna őszi műsorrendje, bár a TV2 most gyorsabb tempót látszik diktálni. Augusztus 24-én, új epizódokkal, és az új szereplőkkel tér vissza a Mintaapák, míg a Sztárban Sztár! új évada rekordkorán, már augusztus 30-án elindul.

A TV2 saját fejlesztésű sorozata, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár első része május 1-jén debütált a csatonán, és elképesztő nézettséget produkált. Utána a TV2 rögtön levette a műsorról, és mind ez idáig csak annyit lehetett tudni, hogy valamikor ősszel érkezhethet a következő epizódok.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója nemrég egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Bödör család kalandjai szeptember 5-én folytatódnak. A Stohl András főszereplésével készült sorozatot minden szombat este, a Tények Plusz után láthatják a nézők.

Közben az RTL Klub is nagy bejelentést tett az egyik népszerű magazinműsorukkal kapcsolatban. A Fókusz Plusz idén június 20-án jelentkezett utoljára, aztán rövid szünetre vonult.

A SorozatWiki információi szerint azonban hamarosan visszatér a Tokár Tamás és Barabás Éva vezette műsor: a következő adás augusztus 8-án, szombaton 19 órakor lesz látható a csatornán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás