promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előzménysorozatot kap A szépség és a szörnyeteg
Borítókép:  Wallpaper Abbys
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hat részesre tervezett előzménysorozat a Disney+-on fog debütálni, és a Luke Evans által alakított Gaston, valamint a Josh Gad által megformált LeFou múltját fogja feltárni.

A 2017-ben bemutatott élőszereplős A szépség és a szörnyeteg óriási sikert aratott a mozipénztáraknál, globális szinten 1,2 milliárd dollárt hozott a stúdiónak. Az ember azt gondolná, ennek a filmnek semmi szüksége nincs folytatásra, és főleg nem előzménytörténetre. A Disney megint másképp gondolkodik.

Az Egérgyárnál ugyanis zöld utat adtak a hat részesre tervezett minisorozatnak, amiben Gaston szerepében visszatér Luke Evans, és a LeFou-t megformáló Josh Gad is. Az előzménysorozat a két karakter múltját fogja feltárni, de a pletykák szerint nincs kizárva, hogy a Belle-t alakító Emma Watson, és a szörnyeteget játszó Dan Stevens is felbukkan majd.

A szérián az Egyszer volt, hol nem volt alkotói, Eddy Kitsis és Adam Horowitz dolgoznak, de ugyancsak besegít az írásban Josh Gad is, aki ráadásul a projekt showrunnere, és Luke Evansszel együtt a producere is lesz.

A hírek szerint a sorozat ugyanúgy musical köntöst kap, melynek zenéjét és dalszövegeit a nyolc Oscar-díjas Alan Menken fogja szerezni, aki az eredeti A szépség és a szörnyeteg mellett olyan Disney-rajzfilmek zenéit jegyzi, mint A kis hableány, az Aladdin, a Pocahontas, és A Notre-Dame-i toronyőr.

A Variety nemrég interjút készített a zeneszerzővel, amiben megkérdezték, hogy milyen projekteken dolgozik most. Menken megemlítette az előzménysorozatot is, ami elmondása szerint a The Little Town, vagyis A kis város címet fogja viselni.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a sorozat mikor debütálhat a Disney+-on.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás