promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszabadult Tekashi 6ix9ine, rögtön csinált is egy menőzős klipet
Borítókép:  6ix9ine / youtube.com/Tekashi 6ix9ine (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem hazudtolta meg önmagát a botrányos rapper, 6ix9ine, hiszen a szabadulása után csak úgy lobogtatta a több kötegnyi pénzt, majd elment a haverjaival mekizni, bandáztak a játszótéren, meg persze kocsikáztak egyet.

A világon már szinte mindenki ismeri Tekashi 6ix9ine arcát, hiszen a 69-es szám megszállottja rengeteg arctetkóval rendelkezik, de talán a hajára jellemző színkavalkád az, ami a legtöbb embernek megmaradt vele kapcsolatban – na meg persze az, hogy börtönbe zárták, ahol elvileg beköpött pár embert, ezért csupán házi őrizetet kapott, majd végül a napokban visszanyerte a szabadságát.

Már a bezártság alatt is elég produktív volt a rapper, hiszen nézettségi rekordot döntött, három új klipet is csinált, miközben rengeteg pénzzel hadonászott, sőt, ruhaként is viselte a kötegeket. Így végképp bebizonyította a világnak, hogy ő ilyen, és kész, szóval még a börtön sem tudta megváltoztatni őt, hiszen ő maga a nagyzolás.

A szabadulás után rögtön ki is nyomott egy új videót a „Punani” című dalához, amiben megfigyelhetjük, ahogy a spanokkal tinédzser életet élnek, hiszen elmennek kajálni egyet a mekibe, luxuskocsikkal rajoskodnak – miközben 6ix9ine szinte hajódíszként pózol a járgány szélvédőjén, a sofőr pedig jó gyorsan megy, ráadásul mobilozik is –, és még egy közeli játszóteret is megszállnak, hiszen az köztudottan nagyon kemény dolog.

A közönség pedig csak úgy zabálja ezt az arcpirító hozzáállást az élethez, hiszen máris 18 millió megtekintésnél jár a produkció, szóval a fiatal sztár megállíthatatlannak bizonyult, és ez valószínűleg csak a kezdet, mivel ezek után tényleg semmi sem szabhat határt neki.

Itt lehet megtekinteni a „Punani” klipjét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás