promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tekashi 6ix9ine olyan gazdag, hogy ruhaként hordja a pénzt – videó
Borítókép:  6ix9ine / via nme.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A botrányairól ismert rapper, Tekashi 6ix9ine ismét egy olyan videót rakott ki, amitől nem lesz szimpatikusabb az embereknek, hiszen bemutatta, hogy mennyire nem számít neki a pénz – persze egészen addig, amíg van.

Be kell vallani, hogy kifejezetten zseniális szinten tolja a tipikus rapper életérzést a 69-es szám szivárványhajú megszállottja, Tekashi 6ix9ine, hiszen minden létező klisét felvonultat, aztán nevetségessé teszi őket – csupán az a kérdés, hogy van-e olyan okos, hogy ezt direkt csinálja, vagy csak azért vicces az egész, mert róla van szó.

Akárhogy is legyen, a világhírű előadó sikert sikerre halmoz mióta kijött a börtönből, és bizonyítékot is kaptunk arra, hogy bőven van ebben a botrányos életvitelben pénz, hiszen most talán minden eddiginél flegmább arcát mutatta 6ix9ine.

A 69-es szám mellett most köteg pénzek fedik az egész testét, miközben a karját is egy jó nagy dollártornyon pihenteti, és kortyolgatja a hideg Coca-Colát, amit végül ki is önt a földre – mint egy igazi nagyfiú.

A felnőttek első gondolata valószínűleg az lesz, hogy Tekashi 6ix9ine felkészülhet pár új látogatóra, hiszen pontosan így lesznek a lakásban hangyák. A többiek pedig vagy csodálhatják, hogy mennyire „laza”, illetve akár meg is vethetik őt, hiszen nem éppen olyan viselkedés ez, amivel úgy alapból sokan tudnának szimpatizálni.

De ilyen ez a szakma, a Tekashi 6ix9ine-hoz hasonló arcok tudnak csak igazán kiemelkedni az ehhez hasonló kontentekkel, szóval felkészülhetünk rá, hogy a rappernél ez csupán a jéghegy csúcsa, hiszen a figyelem a legértékesebb dolog, amit egy híresség kaphat.

Itt lehet megtekinteni a gazdagság kemény munkában elfáradt megtestesülését videón:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás