promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közös műsorban tér vissza Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián?
Borítókép:  Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián / blikk.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas meglepetésre készül Hajdú Péter vezényletével a LifeTV, ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy ismét együtt fog szerepelni Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián.

Rengeteg változást hozott Hajdú Péter a LifeTV életébe, hiszen kiderült, hogy Hajdu Steve mellett Joshi Bharat és Demcsák Zsuzsa is műsort kaptak a csatornán, most pedig egy igazán különleges arc csatlakozott hozzájuk. A Blikk írja, hogy Berki Krisztián is elvállalta a felkérést, így ismét képernyőn láthatjuk őt, ráadásul elég izgalmas dolgokat pletykálnak.

Állítólag megint közös műsort kap Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián, így a FEM 3 Cafés szereplésük után újra a kemény csipkelődéseikkel szórakoztathatják a nézőket.

Ez persze még nem biztos, hiszen az éppen nyaraló Berki Krisztián még alá sem írta a papírokat, mivel szerinte elég volt a kézfogás, és még az sem érdekli, hogy mennyit fizetnek neki, mert elmondása szerint ő nem a pénzre, hanem a sikerre hajt. Azt viszont elmondta, hogy szerinte miért kérték fel őt erre a munkára, és reakciójával nem okozott csalódást a rajongók számára.

„Hogy miért pont rám esett a választás? Hát ki a fenét kértek volna fel elsőként férfi műsorvezetőnek, ha nem engem? Mert Hajdu Steve csak utánam jött. Tény, hogy Hajdú Péter tizenöt éve jó érzékkel tévést csinált belőlem, tudom, hogy sok évig profitált is ebből. Számára én vagyok a siker kulcsa”

– mesélte a híresség.

Igaz, hogy voltak kisebb csatáik, de mégis elismerően nyilatkozott Demcsák Zsuzsáról, akit amúgy remek műsorvezetőnek tart, szóval biztosan nem lesz ellenére, ha tényleg úgy alakul, hogy ismét közös műsort kapnak a LifeTV-n. A hivatalos párosításokat még nem jelentették be, de ezek alapján elég izgalmas dolgokra számíthatunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás