promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fördős Zé A Konyhafőnök újdonságairól beszélt
Borítókép:  Blikk
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fördős Zé a Konyhafőnök új évadának újdonságairól beszélt, többek között arról, hogy ezúttal neki is lesz-e saját csapata.

Augusztus 3-án, hétfőn vadonatúj évaddal, és rengeteg újdonsággal tér vissza az RTL Klub népszerű gasztro reality-je. Az első adásokban magát a castingot láthatják majd a nézők, amiben amatőr szakácsok tömegei igyekeznek lenyűgözni ételeikkel Fördős Zét és a Michelin-csillagos séfeket, Sárközi Ákost és Rácz Jenőt, hogy bekerüljenek a versenybe.

Most először láthatjuk majd a castingot is, amiben hatalmas kiborulásokra, botrányokra, megható és vicces pillanatokra is számíthatunk. Az első adás reklámvideója már egy ideje fut az RTL Klubon, amiből kiderül, hogy egy merész szakács sáskával akarja megetetni a zsűrit, de többen is ehetetlen fogásokkal állnak a sztárséfek elé.

Az új évad újdonságairól Fördős Zé mesélt, aki többek között megpedzegette, hogy ezúttal talán neki is lesz saját csapata. A gasztroblogger már jó ideje mondogatja, hogy a két séf mellett most már ő is szeretne saját embereket magának, talán pont most jött el ennek az ideje.

A Konyhafőnök új évadának első adását augusztus 3-án, hétfőn 20:10-től láthatjuk az RTL Klubon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás