Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Drasztikusan eltolták az új Top Gun, és a Hang nélkül 2 premierjét is

Drasztikusan eltolták az új Top Gun, és a Hang nélkül 2 premierjét is

Zene, Film & Kultúra

Drasztikusan eltolták az új Top Gun, és a Hang nélkül 2 premierjét is

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 07:07

A Disney után a Paramount Pictures is újabb filmek bemutatóit halasztotta el, nem is kicsit. Jelentősen eltolták a Top Gun: Maverick és a Hang nélkül 2 premierjét is, de jó hír érkezett a Sonic folytatásáról.

Szinte még „meg se száradt a festék” a Disney jövőbeni filmjeinek premierdátumait érintő bejelentéséről szóló cikkünkön, máris újabb szomorú hírek érkeztek, mégpedig a Paramount Pictures-től.

Ahogy az várható volt, a Hang nélkül 2. részének szeptemberi bemutatójára is hatást gyakorolt a koronavírus-járvány, a kitűzött premierdátumhoz képest jóval későbbre, 2021. április 23-ra csúsztatták, de hasonló sorsra jutott a Tom Cruise főszereplésével készült, nagysikerű Top Gun folytatása, a Maverick, amit először 2020. december 23-ra halasztottak, most pedig még tovább, 2021. július 1-jére. Ez azt jelenti, hogy mindkét film esetében egy éves halasztásról beszélhetünk, ha azt nézzük, hogy mikor lett volna az eredeti bemutatójuk.

„Hiszünk a mozizás nyújtotta élményben, és teljes mértékben kitartunk a partnereink mellett. Biztosak vagyunk benne, hogy amikor eljön az ideje, az emberek újra örömmel fognak beülni egy-egy Paramount-filmre”

– fogalmazott Chris Aronson, a Paramount forgalmazásért felelős részleg elnöke.

Természetesen a stúdió nem csak rossz hírt közölt: kitűzték a meglepően jól sikerült, és sikeresnek titulálható Sonic folytatásának premierdátumát is, amiben várhatóan Jim Carrey is visszatér, Dr. Robotnyik szerepében. A kék sündisznó következő kalandja 2022. április 8-án érkezik a mozikba.

Borítókép: Hollywood Reporter