promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Spree-előzetes: a Stranger Things sztárja még ölni is képes a lájkokért
Borítókép:  Joe Keery a Spree című filmben / imdb.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az internetes hírességek egy bizonyos része szeret mindig botrányos dolgokat csinálni a követők megszerzése érdekében, és most a Spree megmutatja, hová is haladunk, ha minden így megy tovább.

Egyenesen rémisztő, amit egyes influencerek képesek megtenni azért, hogy híresebbek legyenek, és mindig akad valaki, aki túlmegy egy határon, és ezzel mégis sikerrel jár. Nagyon káros ez a hozzáállás, hiszen mióta van internet, azóta bárkiből lehet sztár, csak valamilyen módon maradandót kell alkotnia – ha kell, bármi áron, és pont ez a probléma.

Eugene Kotlyarenko filmje pedig pontosan erről a mentalitásról szól, hiszen „főhősünk” (a Stranger Thingsből ismert Joe Keery) egy sofőr, aki mindenképp akar valami virális tartalmat készíteni a népszerűség érdekében, és egyre durvább dolgokat művel azért, hogy felhívja magára a közönség figyelmét – akár még gyilkol is.

„Ha nem örökíted meg magad, akkor nem létezel”

– hangzik el a hátborzongató mondat a film előzetesében.

Ezek alapján pedig igazi szórakoztató tanmese lesz az augusztus 14-én érkező Spree, amiben a Sikoly-széria sztárja, David Arquette is feltűnik, és elvileg egy feszült, de mégis helyenként vicces élményben lesz részünk, ami görbe tükröt mutat egy egész generációnak, aki képes teljesen eldobni magát azért, hogy mások menőnek tartsák.

Itt lehet megnézni a különleges, valósághű megvalósítással rendelkező alkotáshoz készült előzetest, de csak saját felelősségre, mert elég erőszakos:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás