promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jövőre nyílik a jövő mozija, ami teljesen olyan, mintha a Star Warsban lennénk
Borítókép:  MovieWeb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha az ember rápillant az alábbi képre, először nem is egy mozi jelenik meg előtte, hanem a Galaktikus Szenátus ülesterme, amit a Star Wars előzménytrilógiában, és a Clone Wars sorozatban láthattunk.

A Star Wars-rajongóknak számára igazi zarándokhelynek ígérkezik az Öma Cinema, ami 2021-ben nyitja meg kapuit Párizsban. A formabontó mozit Pierre Chican építészmérnök tervezte, aki a megszokott nézőtér helyett egészen új, a Star Wars ikonikus helyszínét megidéző megoldással álmodta meg a létesítményt.

A tervező úgy fogalmazott, hogy ebben a moziteremben teljesen mindegy, hogy az ember hol ül, mert mindegyik szék a legjobb hely.

Ha az egyedi kialakítás önmagában nem lenne elég csábító, az Öma Cinema különféle exkluzív szolgáltatásokkal várja majd a moziközönséget, úgymint VIP boxokkal, asztalszervízzel, valamint VIP lounge és bárral.

A hír hallatán a Twittert rögtön ellepték a Star Warsos bejegyzések, Caitie Delaney például azt írta, hogy

„Nagyon szeretném megnézni a következő Halálos irambant a Galaktikus Szenátusban”

Arról egyelőre nincs információ, hogy 2021-ben mikor nyithat meg a párizsi Öma Cinema, de minden bizonnyal itthon is örülnénk egy ilyen kialakítású filmszínháznak. Végülis ki ne akarna egy messzi-messzi galaxisba mozizni?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás