promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült a titok: ikonikus karakter tér vissza az Obi-Wan Kenobi-sorozatban?
Borítókép:  Hayden Christiensen és Ewan McGregor / Lucasfilm / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan érkezik az Ewan McGregor főszereplésével készülő Obi-Wan Kenobi-széria, és nagyon úgy néz ki, hogy elképesztő meglepetésben részesülnek majd a rajongók.

A Star Wars-filmek az utóbbi években elég sokat veszítettek a régi fényükből, de aztán tavaly jött a Disney+ sikersorozata, a The Mandalorian, és visszaadta a rajongók reményét, hogy George Lucas agyszüleményének még mindig van jövője. Majd bejelentették, hogy jön az Obi-Wan Kenobi-széria, ráadásul Ewan McGregor főszereplésével, és mindenki bezsongott – egy ideig.

Kiderült, hogy kicsit problémás a projekt, de a színész jelenléte miatt még így is rengetegen várják, hiszen sokan őt tartották az előzmény-trilógia legjobb részének. Elvileg 2021-ben kezdik forgatni az alkotást, viszont a MovieWeb most egy elég izgalmas pletykát közölt le, ami ha igaznak bizonyul, szinte biztos, hogy felrobban az internet.

Úgy néz ki, hogy az Obi-Wan Kenobi-sorozatban visszatér Hayden Christiensen, aki Anakin Skywalkert alakította a filmekben, és belőle lett az ikonikus Darth Vader.

Ráadásul elvileg igazi szereplő lesz, szóval nem csupán pár másodpercre tűnik majd fel. Igaz, hogy elég megosztó színész volt annak idején Hayden Christiensen, hiszen sokan szidták a nem túl meggyőző alakítása miatt, pedig alapból már többször is bizonyította tehetségét.

Bárhogy is legyen, mindenképp érdekes ötlet visszahozni őt, hiszen remek a két figura közötti dinamika, és így még arra is esély van, hogy Darth Vadert is láthatjuk, mivel a sorozat a harmadik, illetve negyedik epizód között játszódik majd, miután Anakin Skywalker megszűnt létezni, és átalakult a filmtörténelem egyik legismertebb főgonoszává.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás