promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön az Álarcos énekes 2. évada
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Álarcos énekes óriási népszerűséggel futott az RTL Klubon, ami hétről-hétre folyamatosan maga mögé utasította a TV2 hasonló tematikájú showműsorát, a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpadát, és most kiderült, mikor jöhet a 2. évad.

Február 9-én indult el az RTL Klub vadonatúj showműsora, az Álarcos énekes, ami rövid időn belül a televíziónézők kedvencévé vált. Hétről-hétre X-faktor szintű nézettséget produkált, és még a TV2 hasonló tematikájú produkciója, a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada is kevés volt ahhoz, hogy megtörje a sikersorozatát.

Az Álarcos énekes 1. évadának fináléját április 12-én láthatták a nézők, amiben kiderült, hogy kik rejtőztek az utolsó három maszk alatt. Utolsóként a Nyuszi fedte fel magát, aki Gallusz Nikolett volt, és így ő lett az első Álarcos énekes győztese.

A műsor rajongóit azóta foglalkoztatja a kérdés, vajon mikor érkezhet a showműsor 2. évada. Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese egy májusban készült interjúban még azt mondta, hogy függetlenül attól, hogy lesz-e ősszel X-faktor vagy sem, a nézők nem maradnak a hétvégeken sem nagy showműsorok nélkül.

Az már teljesen nyilvánvaló, hogy sem a Survivor, sem az X-faktor új évada nem kerülhet idén ősszel a képernyőre, a SorozatWiki viszont úgy tudja, hogy helyettük az Álarcos énekes 2. évada lesz látható.

„Jelenleg az augusztus 3-tól, eddig még sosem látott botrányos casting epizódokkal nyitó Konyhafőnök legújabb évadát, A mi kis falunk előző évadainak epizódjait, a Gyilkos lelkek, a Magnum, a Négy esküvő egy temetés, a Doktor Murphy sorozatainkat, továbbá a kábelcsatornákon futó programokat ajánljuk a nézők figyelmébe, különös tekintettel az RTL Gold csatornán induló közönségkedvenc a Paula és Paulina felújított verziójára. Arról pedig, hogy milyen műsorokra számíthatnak a továbbiakban, időben értesítjük a sajtó képviselőit és a nézőket”

- válaszolta az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága a portálnak.

Ha ez igaz, és valóban ősszel jön az Álarcos énekes 2. évada, akkor a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada megint bajba kerül, hiszen, bár ők hamarabb jelentették be a jelmezes showműsoruk új évadát, tény és való, hogy a nézők inkább az RTL-es verzióra kapcsolnak szívesebben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás