promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs ennél cikibb: élő adásban esett ki a műsorvezető foga – videó
Borítókép:  Marichka Padalko / via bbc.co.uk
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valószínűleg nagyon kevesen kezeltünk volna olyan profizmussal és hidegvérrel egy ennyire kellemetlen helyzetet, mint az ukrán műsorvezető, Marichka Padalko.

Alapból is elég stresszes lehet, ha valaki a televízióban szerepel, de az meg valószínűleg egyenesen idegőrlő, ha valakinek élőben kell teljesítenie, hiszen ilyenkor tényleg bármi megtörténhet. És mivel tudjuk, hogy az internet nem felejt, így rengeteg veszélye van ennek, és akár egy apró baki miatt örökre közröhej tárgyává válhatunk – és sajnos ez történt most egy ukrán műsorvezetővel is.

Marichka Padalko éppen fontos információkat osztott meg az emberekkel a tévében, mikor hirtelen, élő adásban esett ki a metszőfoga, amit olyan lazán kezelt, hogy az valami hihetetlen.

A helyi híresség ugyanis egyből elkapta egy könnyed mozdulattal, és folytatta tovább, mintha mi sem történt volna, szóval egy vérbeli profiról van szó. A legtöbben jó eséllyel pánikoltunk volna, hiszen szinte elképzelhetetlen, hogy valaha is ilyen kellemetlen szituációba csöppenjünk, szóval le a kalappal Marichka előtt, aki amúgy naivan azt hitte, hogy az emberek nem fogják észrevenni a dolgot.

A BBC írja, hogy a nő fogát amúgy évekkel ezelőtt a kislánya verte ki véletlenül egy ébresztőórával, és most a lehető legrosszabbkor gondolta úgy az a fránya fogacska, hogy ideje világot látni.

Itt lehet megtekinteni a mostani, külső szemlélőként egészen mókásnak mondható esetet, amin már Marichka is tud nevetni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás