promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baki: otthonról élőzött az elegáns riporter, csupán nadrágot felejtett el felvenni – videó
Borítókép:  Will Reeve / youtube.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eléggé feldobta Amerika egyik legnézettebb reggeli műsorát az elhunyt Christopher Reeve fia, miután egy kicsit hiányos öltözetben jelentkezett be.

A koronavírus-járvány miatt rengetegen dolgoznak most otthonról, és ezzel a Good Morning America egyik riportere, Will Reeve is így van. Egy ilyen különleges helyzetben néha hajlamos az ember egy kicsit elkényelmesedni, és például úgy gondolni, hogy:

minek vegyek fel nadrágot, ha a kamerákon úgyse látszik?

A Blikk vette észre, hogy Will Reeve engedett a gondolatnak, és szépen fogta magát, és csak az elegáns inget és a zakót vette fel. Elhelyezkedett kényelmesen egy könyveket, szobrokat felvonultató polcrendszer előtt, és példásan elvégezte a munkáját úgy, ahogy az a nagy könyvben meg volt írva.

Csupán arra nem gondolt, hogy az élő műsor egyik szegmensénél olyan a beállítás, ami miatt végül az egész világ megcsodálhatta a meztelen combjait, mivel alul mindössze egy alsógatya volt rajta.

Will Reeve egyébként a 2004-ben elhunyt Superman-színész, Christopher Reeve fia, és így érdekes módon mindketten „alsógatyában” váltak híressé. A riporter végül nem bánta, hogy ezzel a kis bakival megnevettette az embereket, de elmondta, hogy azért alakult ki ez a mókás helyzet, mert rögtön utána kondizni készült, ezért nem vette fel a nadrágját. Itt látható a vicces eset:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás