Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Brutális: megérkezett az első kép Godzilla és King Kong összecsapásáról

Brutális: megérkezett az első kép Godzilla és King Kong összecsapásáról

Zene, Film & Kultúra

Brutális: megérkezett az első kép Godzilla és King Kong összecsapásáról

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 18:01

Jövő májusban gigászi harcot láthatunk a mozikban, hiszen egymásnak feszül King Kong és Godzilla, ráadásul most végre az első hivatalos képet is megkaptuk az epikus csatáról.

2014-ben új életet leheltek a klasszikus szörnybe, Godzillába, és a stúdió szépen elkezdte építeni a saját kis univerzumát, amihez 2017-ben King Kong is csatlakozott a Kong: Koponya-sziget című alkotással. Tavaly mutatták be a Godzilla II – A szörnyek királya című művet, amiben egyételművé vált, hogy a Földön csupán vendég az emberiség, és a titánok uralnak mindent – ha kell, hatalmas pusztítás árán.

A rajongók pedig nagyon örülhetnek, ugyanis kevesebb, mint egy évet kell várnunk a két ikon összecsapására, hiszen jön a Godzilla vs. Kong, szóval felkészülhetünk egy minden eddiginél nagyobb harcra.

A művet Adam Wingard (The Guest, You're Next, Blair Witch) rendezi, aki főleg az erőszakos, félelmetes munkáiról híresült el, és feltűnik benne a Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgard, Kyle Chandler, Eiza González, Rebecca Hall és többek között Demián Bichir is.

Rengetegen várják már a jelen állás szerint 2021. május 21-én érkező filmet, amiről még csupán annyit árultak el, hogy egy olyan világban játszódik, amiben az emberiség már együtt él a szörnyekkel, viszont a Koponya-szigeten olyan földmozgást észlelnek, amire Kong és Godzilla is egyaránt felfigyel, hiszen hatalmas veszélyről lehet szó.

Most viszont egy játék dobozának köszönhetően megérkezett az első kép Godzilla és King Kong egymásnak feszüléséről, és már ezek alapján is iszonyatosan látványos lesz, amit egyszerűen muszáj megnéznünk:

Borítókép: Godzilla vs. Kong / via comicbook.com