promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az EFOTT, a Strand és a Fishing on Orfű is veszélyben
Borítókép:  EFOTT offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egymás után adják ki a közleményt az augusztus végére tervezett fesztiválok, hogy a végsőkig kitartanak. 

Ahogyan megírtuk, Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón bejelentette, hogy elmaradnak az idei augusztus 20-ára tervezett rendezvények, köztük a tűzijáték is.

Természetesen szó volt a tömegrendezvényekről, de eddig csak annyi biztos, augusztus 15-ig biztosan nem lehet 500 fő feletti rendezvényeket lebonyolítani. Állítólag július 29-én születik döntés arról, hogy utána mi lesz, de a kormány bármikor meghosszabbíthatja, vagy visszavezetheti a szigorításokat. Mivel a szomszédos országokban ismét elkezdett nőni a koronavírus fertőzöttek száma, így át kell gondolni, hogy mi a helyes döntés.

Úgy néz ki, hogy anno a nagyobb fesztiválok, mint például a Sziget, a VOLT és a Balaton Sound (amúgy is egy kalap alatt kell őket kezelni) döntött jól, hogy lefújták az egészet a kiszámíthatatlan helyzet miatt. Bár nekik hatalmas munkával is járt volna ennyi külföldi előadót átszervezni.

Akik augusztus végére tették át az időpontot, azok bíznak abban, hogy kedvező lesz a helyzet, és nem fogják lefújni a fesztiválokat.

„A mai Kormányinfón alapján július végén fog döntés születni az augusztus 15-e utáni rendezvények megtartásáról.
Szervezői csapatunk változatlanul folytatja tovább a munkát az augusztus végi EFOTT szervezésével kapcsolatban, mert továbbra is bízunk abban, hogy biztonságosan együtt búcsúztathatjuk a nyarat a Velencei-tó partján!
Ameddig lehet ugyanezzel a lendülettel és kitartással megyünk tovább, tartozunk ennyivel nektek, partnereinknek és zenészeinknek is, akik az új augusztus 26-30. közötti EFOTT esetében is számítanak ránk!
Amennyiben elmaradna idén az EFOTT természetesen lehetőséget biztosítunk a jegyek 2021-es átírására vagy visszaváltására”

– írták az EFOTT szervezői, de hasonló közleményt adott ki a Strand, a SZIN, a Fishing on Orfű, a Campus, és a Kolorádó fesztivál is.

Szóval hónap végén kiderül, hogy lesz-e idén buli, vagy fesztiválok nélkül maradunk ebben az évben.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás