promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kommandósok törték rá az ajtót az Empire sztárjára, mert órákig verte a feleségét
Borítókép:  Bryshere Y. Gray. Forrás: Getty Images via AFP/Roy Rochlin.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Goodyear Police Department tette közzé Facebook-oldalán, hogy letartóztatták Bryshere Y. Grayt, aki több mint száz epizódban szerepelt az Empire című sorozatban.

Az Empire egy amerikai dráma televíziós sorozat, ami a Foxon debütált 2015. január 7-én. A sorozat központjában a hiphopzene, a szórakoztató cég az Empire Enterprises és az alapítók tagjai közötti családi dráma, áll. A családtagok azért küzdenek, hogy ki legyen a vállalat vezetője, a főszerepet Terrence Howard és Taraji P. Henson játssza.

A sorozat több mint száz részében szerepelt Bryshere Y. Gray, akit letartóztatott a rendőrség, mert órákon keresztül verte a feleségét. A színészt a Maricopa megyei börtönbe szállították, és családon belüli erőszakkal vádolják – vette észre az Origo.

Az eddig megismert részletek alapján az derült ki, hogy Bryshere Y. Gray órákon keresztül bántalmazta feleségét, akin külsérelmi nyomok látszanak. A nő azt állítja, hogy el is ájult. Ám órákkal később ki tudott szabadulni a házból, és autóstoppal eljutott egy benzinkútig, ahonnan hívta a rendőrséget.

A rendőrök nem tudtak bejutni a házba, mert Gray nem akarta feladni magát. Kommandósokat rendeltek a helyszínre, végül egy túsztárgyaló segítségével sikerült jobb belátásra bírni a férfit, aki így végül feladta magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás