promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fodor Zsóka összevert arccal szerepel a címlapon
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több híresség, többek között Fodor Zsóka is csatlakozott a Best magazin kampányához.

Rémisztő címlappal jelent meg a Best magazin január 10-i száma: Fodor Zsóka összevert arccal szerepel rajta. Aggodalomra azonban semmi ok, a színésznőt senki sem bántalmazta.

A Barátok közt egykori Magdi anyusa több hírességgel együtt csatlakozott a Best magazin és az Ökumenikus Segélyszervezet közös kampányához, amivel a családon belüli erőszak ellen emel hangot. A kezdeményezéshez olyan sztárok csatlakoztak, akiket sosem bántalmaztak, de mélyen elítélik a fizikai és lelki erőszakot.

Fodor Zsóka mellett Borbély Alexandra, Kiss Anna Laura és Rubint Réka is egyaránt vállalta, hogy egy maszkmester smink segítségével szemléltesse rajtuk, milyen lenne, ha valaki súlyosan bántalmazná őket.

„Dermesztő statisztikai adat, hogy Magyarországon minden 5. nőt rendszeresen bántalmaz a párja, nemcsak lelkileg, de fizikailag is. Az elmúlt időszakban nem telt el úgy hét, hogy ne olvastunk volna döbbenetes gyilkosságokról, ahol egy védtelen nő volt az áldozat. Olyasvalakinek az áldozata, aki a legközelebb áll a szívéhez. Mi pedig a Best magazinnál, ami az egyik legnépszerűbb országos hetilap, nem mehetünk el szó nélkül a drámai tények mellett! De hogy ne csak beszéljünk, elhatároztuk, hogy a Best magazin e lapszámának bevételéből 500 000 forinttal támogatjuk az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját, hogy még több bajba jutott nőnek tudjanak segítséget nyújtani”

– fogalmazott Sabján Johanna, a Best magazin főszerkesztője.

„Az Ökumenikus Segélyszervezet kiemelt célkitűzése a kapcsolati erőszak elleni küzdelem. Az érintetteket segítő szolgáltatásaink mellett nagyon fontos a szemléletformálás. Hálásak vagyunk a Best magazin csapatának és a figyelemfelhívó akcióhoz csatlakozó művészeknek, hogy a legfontosabb üzenet még több emberhez eljuthat: az erőszak semmilyen formája nem elfogadható, van kitől segítséget kérni, van kiút a bántalmazó kapcsolatból! A magazin által felajánlott 500 ezer forintot a krízisambulanciáink támogatására, fejlesztésre fordítjuk, melyek ingyenes tanácsadást nyújtanak bántalmazás érintettjeinek.”

– mondta el Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás