promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér a Barátok közt egyik régi szereplője – videó
Borítókép:  Barátok közt / rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek az RTL Klubon futó Barátok közt rajongói, hiszen egy régi kedvenc tűnik fel hosszú évek után újra a sorozatban, és már egy kis ízelítőt is kaptunk a nagy pillanatból.

1998 óta fut a már-már legendásnak számító Barátok közt című széria, ami az évtizedek alatt rengeteg színészt foglalkoztatott, így viszonylag sűrűn érkeznek új arcok a nézők hétköznapjaiba. Vannak alkalmak, mikor búcsúznunk kell kedvenceinktől, így például a Szőke Zoltán által alakított Berényi Miklóst sem láthatjuk többé, viszont néha előfordul az is, hogy valaki nagy örömünkre visszatér.

A 24 arról ír, hogy most szerencsére az utóbbi eset áll fenn, és a rajongók meglepetésben fognak részesülni, ugyanis egy rég látott arc tűnik fel a sorozatban.

Lóránt Kriszta ismét látható lesz a Barátok köztben Novák Laci régi feleségeként, Dr. Ferenczy Orsolya pszichológus szerepében.

Viszont csupán egy rövid időre, ráadásul nem lesz ott személyesen, ugyanis a karakter Új-Zélandra költözött, így most videóchatelés közben látja el tanácsokkal testvérét, Tündét. Aki arra számított, hogy Lóránt Kriszta rendesen visszatér, az csalódni fog, de legalább újra bearanyozza a Mátyás király teret egy rövid ideig, ami biztos, hogy jó érzéssel tölti majd el a közönséget.

Itt lehet megtekinteni egy apró részletet a feltűnésből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás