promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva álhírek keringenek a Jurassic World 3-ról
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olyan hírek láttak napvilágot, hogy komoly bajban van a Jurassic World 3: Dominion forgatása, mivel a stáb több tagjának is pozitív lett a koronavírus-tesztje, ezért borul az egész produkció.

Szépen lassan újraindulnak Hollywood-ban is a forgatások, a Jurassic World stábja már javában dolgozik, hogy időben moziba kerüljön a trilógia befejező része, ami a Dominion, vagyis a Világuralom alcímet fogja viselni.

Nemrég azonban olyan hírek láttak napvilágot, hogy komoly bajban van a projekt, mivel a stáb több tagjának is pozitív lett a koronavírus-tesztje, ezért borul az egész produkció. Főleg a The Sun című, enyhén szólva nem teljesen szavahihető brit bulvárlap terjesztette ezt az „információt”.

A gyártó Universal Studios kategorikusan cáfolta az álhírt, mondván, teljes gőzzel folyik a forgatás, senki nem beteg, és tudják tartani az ütemezést.

A film belső felvételei jelenleg az angliai Pinewood stúdióban zajlanak, itt nagyon szigorú, többlépcsős beléptetési szabályok vannak érvényben, ha bárkivel kapcsolatban felmerül a gyanú, hogy vírusos, a biztonságiak kivezetik, és azonnal karanténba kerül.

A Jurassic World: Világuralom forgatása hónapokkal ezelőtt leállt a járvány miatt, de most már biztonságosan tudnak dolgozni. A film műfaja az alkotók szerint tudományos thriller lesz, amelyben visszatér az előző két rész főszereplői, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, de közkívánatra az eredeti trilógia sztárjai is szerepelni fognak benne, és ha hihetünk a készítőknek, Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum nemcsak egy cameoszerepben fognak felbukkanni.

A Jurassic World: Világuralom 2021. június 10-én kerül a mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás