Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kóbor János: „Nem tudom, lesz-e még Omega...”

Kóbor János: „Nem tudom, lesz-e még Omega...”

Zene, Film & Kultúra

Kóbor János: „Nem tudom, lesz-e még Omega...”

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 18:01

Kóbor János bizonytalan az Omega-együttes jövőjét illetően, szerinte a pandémiától függ, hogy újra összeáll-e a legendás zenekar.

Az Omega-együttes eddig is százmillió forinttól esett el a lemondott koncertek miatt, és már korábban is szóba került, hogy a zenekar végét is jelentheti, ha ősszel betör a járvány második hulláma.

A Ripost most megkereste Kóbor Jánost, és az együttes jövőjéről kérdezték. Bár az énekes alaposan utánaolvasott a koronavírusnak, és több német professzor értekezését is tanulmányozta, az összegyűjtött információk ellenére is teljesen bizonytalan.

Mecky szerint, ha húsz évvel fiatalabbak lennének, nem lenne probléma, ha a zenekar egy év kényszerpihenőre menne, de 70 év felett ez már teljesen mást jelent.

„Egzisztenciálisan megoldható lenne az Omega számára, hogy kihagyjunk egy évet, nem erről van szó. A mi esetünkben azért rosszabbak a dolgok, mert egy hatvanéves zenekarról van szó, bőven hetven év feletti tagokkal. Egy év nekünk már nem ugyanaz, mint egy fiatalabb művésznek. (...) Nem tudom, lesz-e még Omega...”

– fogalmazott Kóbor János.

Az Omega augusztus 16-án koncertezne legközelebb, de az énekes egyáltalán nem biztos benne, hogy ez a fellépés meg fog valósulni.

Borítókép: NLC