promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány az Omega koncerten, kifütyülték a legendás együttest
Borítókép:  veol
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A zenekar hang nélkül zenélt a várva várt koncerten.

Pénteken került sor az Omega együttes egész éves, Tűzvihar című turnéjának záró eseményére a Papp László Budapest Sportarénában. A zsúfolásig megtelt komplexumban a közönség alig várta, hogy színpadra lépjen a legendás zenekar. Azonban a vad sikongatás és tapsolás hamar dühös fütyüléssé változott.

A koncertet indító dal, a Babylon közben csak a színpadi monitorból jött hang, a hangtornyokból nem. Bő 25 perces kellemetlenség után aztán sikerült elkezdeni a teltházas koncertet.

 

„Pokoli érzés volt, hogy fogalmam sem volt, tudjuk-e folytatni, sőt, megnyugtatni sem tudtam a közönséget, mert nem hallatszottam. Fatális gikszer volt, de megoldottuk, mint 24 éve, amikor a Népstadion-koncertünket el akarta mosni az özönvízszerű eső”

– mesélte Kóbor János a Blikknek.

Az Omega menedzsere, Trunkos András később nyilatkozott róla, hogy mi okozhatta a technikai bakit:

„A keverőpult adta meg magát, amikor a sávonkénti hangrögzítőt rákapcsolták. A technikusok sietve üzemelték be a tartalék keverőt, de a szinkronjeleket csak részlegesen tudták beállítani.”

A zenekar menedzsere azt mondta, hogy ha mindezt a vizsgálat is igazolja, hitelrontás vádjával kártérítési pert fognak indítani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás