promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt látni kell: Predatorok táncolnak egy 30 éves bakivideón
Borítókép:  Ragadozó 2. / via outoflives.net
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vannak filmek, amiknél kifejezetten jó a hangulat a forgatáson, de az egyenesen hihetetlen, hogy pont a Ragadozó 2. volt az, aminél konkrétan táncra perdültek a vérszomjas lények.

1987-ben mutatták be a Ragadozó, vagyis Predator című alkotást Arnold Schwarzenegger főszereplésével, ami szinte egyből kultuszfilm lett, és megszületett általa egy igazán ikonikus szörnyeteg. Három évvel később bemutatták a folytatást, amiben a Terminátor sztárja helyett a Halálos fegyver-szériából ismert Danny Glover volt a főszereplő, és hiába nem lett olyan jó, mint az első rész, még mindig imádták a rajongók.

A MovieWeb cikkének köszönhetően most teljesen új oldaláról ismerhetjük meg ezt a horror/sci-fi sorozatot, hiszen az alapból brutális, és kegyetlen űrlények olyat csinálnak egy 30 éves bakivideón, amire biztos, hogy senki sem számítana.

A Predatorok fogták magukat, és az egyik jelenetben – valószínűleg előre eltervezve – elkezdtek táncolni, és még Danny Glover sem bírta ki, így ő is csatlakozott az intergalaktikus rongyrázáshoz.

Szerencsre nem vérontással ért véget a táncpárbaj, így a készítők egy vidám kis videóval gazdagították a közönséget. Bár azt senki sem tudja, hogy valójában mi volt a céljuk ezzel, így az is lehet, hogy csak egyszerű poénnak szánták a forgatás utolsó napján. A lényeg, hogy végre bárki megtekintheti, csak vigyázni kell vele, mert ezek után sosem fogunk ugyanúgy tekinteni a Ragadozó-filmekre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás