Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Már elérhető DVD-n a Depeche Mode dokumentumfilmje

Már elérhető DVD-n a Depeche Mode dokumentumfilmje

Zene, Film & Kultúra

Már elérhető DVD-n a Depeche Mode dokumentumfilmje

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 09:09

A „Depeche Mode: Spirits in the Forest” középpontjában a zenekar 2017/2018-as Global Spirit Tour turnéja áll.

A film hat különleges Depeche Mode rajongó érzelmes történetének bemutatását ötvözi a turné utolsó állomásán, a híres berlini Waldbühne helyszínén rögzített koncertfelvételekkel. Az alkotás különlegessége az volt, hogy csupán egyetlen nap vetítették tavaly novemberben nagyjából 2 ezer 400 moziban.

A rendezői székbe Anton Corbijn ült bele, akinek nem ismeretlen a neve a DM rajongók számára, mivel már jó ideje dolgozik együtt a csapattal.

„Igazán büszke vagyok, hogy megoszthatom ezt a filmet és azt az értékes történetet, amit elmond. Fantasztikus látni, hogy milyen különböző módokon gyakorolt hatást a zenénk a rajongóink életére”

– mondta Dave Gahan, a zenekar énekese.

A rajongók számára végre világszerte elérhető a dokumentumfilm, amelyet Forbes úgy írt körül, hogy ez a koncertfilmek új szabványa.

A DVD & Blu-Ray kiadvány lehetőséget nyújt arra, hogy a „Spirits in the Forest”-et, a maga teljességében élvezhessük, elmerülve magával ragadó világában, melyet a különböző bónuszfelvételek egészítenek ki.

A speciális négylemezes (két videolemez és két audiolemez) kiadvány egyszerre tartalmazza a „Spirits in the Forest” című dokumentumfilmet, és a Live Spirits-et, a teljes hosszúságú Depeche Mode koncertet, amelyet a Global Spirit Tour utolsó két előadásán, a berlini Waldbühne-ben vettek fel. A csomagban a két videolemez mellett két CD is található, amelyek a Live Spirits teljes hangfelvételét tartalmazzák.

Borítókép: Depeche Mode offical