promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy minisorozattal új befejezést kaphat a Trónok harca
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az HBO eddig hallani sem akart róla, hogy új befejezést kapjon a Trónok harca, most úgy néz ki, hogy mégis megvalósul a rajongók akarata.

A Trónok harca minden idők egyik, ha nem a legsikeresebb sorozata, függetenül attól, hogy a befejező évad a legtöbb rajongónál kiverte a biztosítékot. Miután a széria lehagyta George R. R. Martin könyveit, David Benioff és D.B. Weiss kénytelenek voltak a fő támpontok figyelembevétele mellett saját fantáziájuk szerint alakítani a történetet.

Sokak szerint ez volt az a pont, ahol elindult a Trónok harca minőségének romlása, és a befejező évad után született egy petíció arról, hogy az HBO forgassa újra az utolsó évadot, amelynek epizódjait hozzáértő írók jegyezzék. Ezt a petíciót több mint másfél millióan írtak alá, de a csatorna hallani sem akart arról, hogy bármilyen formában is hozzányúljanak a fináléhoz, mi több, a színészek közül többen is azon a véleményen voltak, hogy Weiss és Benioff kiváló munkát végeztek, és hogy a rajongóknak inkább hálásnak kellene lenniük.

Most azonban érdekes fordulatot vett a történet, ugyanis a We Got This Covered információi szerint az HBO sem teljes mértékben elégedett a 8. évadban látottakkal, és már folynak a tárgyalások a Trónok harca új befejezéséről.

A portál szerint a csatorna egy minisorozat berendelésén gondolkozik, ami méltóképp zárná le Havas Jon és Daenerys Targaryen történetét. Ha igazak a pletykák, akkor az egyik legnépszerűbb rajongói teória valósulna meg, mégpedig az, hogy Drogon elviszi Daenerys holttestét egy Vörös Papnőhöz, aki ugyanúgy fogja őt feltámasztani, mint ahogy Melissandre tette Havas Jonnal.

Természetesen nem árt ezeket az értesüléseket fenntartással kezelni, hiszen a We Got This Covered nem a legmegbízhatóbb források közé tartozik, viszont az mindenképpen említésreméltó, hogy az információk olyan szakmabeliektől származnak, akik korábban kiszivárogtatták Ryan Reynolds vendégszereplését a Halálos iramban: Hobbs & Show-ban, és azt, hogy a Transformers-sorozatot alapjaitól kezdik el újra felépíteni.

A rajongók egy részének véleménye szerint nem szabadna már tovább húzni, nyúzni a Trónok harcát, míg egy jelentős többség a kezét dörzsölgetve várja a hivatalos bejelentést a minisorozatról. Egy biztos, ha valóban megvalósul egy új befejezés, az semmiképp sem a rajongók lázadása és elégedetlensége miatt lesz, hanem azért, hogy az HBO még egy kicsit nyerészkedjen a Trónok harcán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás