promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Budapestre jön a Trónok harca legutáltabb szereplője
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új időpontban, de töretlen lelkesedéssel folytatják a szervezők a Budapest Comic Con szervezését. Bár két bejelentett sztárvendég sajnos mégsem tud részt venni a rendezvényen, a szervezők újabb két vendégről rántották le a leplet.

Az eredeti, augusztusi időpont helyett 2020. november 21-22-én várja látogatóit az első Budapest Comic Con, aminek nemcsak az időpontja, de a helyszíne is megváltozott: a Vasúttörténeti Park helyett a Hungexpo ad majd otthont a rendezvénynek, több mint 20 000 m2 kiállítási területen.

„A kialakult helyzet keresztülhúzta az eredeti terveinket, de a rajongóink új erőt adtak nekünk töretlen érdeklődésükkel és folyamatos bíztatásukkal, mely elképesztően sokat jelentett a nehéz időkben a szervező csapatnak”

- nyilatkozta Csanda Gergely, a rendezvényt szervező Meex Agent Kft. ügyvezetője, aki szomorúan hozzátette, hogy az új időpont nem mindenkinek felel meg az eddig bejelentett sztárvendégek közül, így Christopher Lambert (Hegylakó) és Natalia Tena (Trónok harca, Harry Potter) idén biztosan nem lesznek ott a rendezvényen. Csanda Gergely azonban két új vendéget jelentett be.

„A korábban bejelentett Anna Shaffer mellett már két népszerű színésszel is sikerült leszerződnünk a napokban. Örömmel jelentem be, hogy itt lesz a rendezvényen a Trónok Harca egyik legkegyetlenebb karakterét, a Joffrey királyt alakító Jack Gleeson, illetve a Vikingek sorozatban, Torvit, a harcos amazont alakító Georgia Hirst”

Az elmúlt hónapok történései sok mindent átírtak, így a filmiparban is sok forgatás csúszott az év utolsó három hónapjára. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy a különböző Comic Con rendezvények jelentős része is az év utolsó negyedében kerül megrendezésre, így igen nagy a verseny a filmes és képregényes világ sztárjaiért.

A főszervező elárulta, hogy további, közkedvelt vendégekel is tárgyalásokat folytatnak, így várhatóan az ő neveiket is hamarosan be tudják jelenteni a rendezvény hivatalos honlapján, és Facebook-oldalán.

„Kollégáimmal mindent megteszünk azért, hogy a megváltozott körülmények között, az új helyszínen és időpontban is emlékezetes legyen az első Budapest Comic Con”

- zárta Csanda Gergely.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás