promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shia LaBeouf hatalmas mellkastetkót csináltatott egy szerep kedvéért – kép
Borítókép:  Shia LaBeouf / Emma McIntyre / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Transformers-filmek sztárja, Shia LaBeouf most megmutatta, hogy talán túlzottan is komolyan veszi a színészkedést, hiszen egy valódi, hatalmas tetoválást varratott a mellkasára a The Tax Collector című alkotás miatt.

Sokan emlékszünk még Shia LaBeouf-ra, hiszen ő volt a Transformers-széria esetlen főhőse, aztán Indiana Jones fiaként is szerepelt Harrison Ford oldalán. Azóta elég sok idő telt el, és rengeteg botrányon van túl a sztár, viszont akármennyire is egy furcsa jelenségről van szó, folyton bebizonyítja, hogy egy remek színész, de most talán túlment egy határon.

A MovieWeb írja, hogy jelen állás szerint augusztus 7-én kerül mozikba a The Tax Collector című legújabb filmje, amit a Harag, Kiképzés és a Suicide Squad – Öngyilkos osztag rendezője, David Ayer készített, aki most hihetetlen dolgokat árult el a hírességről, ugyanis kiderült, hogy valóban elég kemény dolgokra képes azért, hogy igazán elmerüljön a szerepében.

„Ő az egyik legjobb színész, akivel valaha dolgoztam, és ő a legelkötelezettebb testileg és lelkileg is. Kihúzták az egyik fogát a Haragban, és most a The Tax Collectornél az egész mellkasát kitetováltatta. Szóval nagyjából mindent belead, és még sosem ismertem senkit, aki ennyire elkötelezett lenne”

– mesélte David Ayer.

Ezek alapján pedig Shia LaBeouf valóban rendesen beleállt a figurájába, hiszen egy valódi, hatalmas tetkó nem valami átlagos dolog egy alakítás kedvéért. Szinte betegesnek hathat ez a döntés, de ő már rengetegszer megmutatta tehetségét, és ha úgy érezte, hogy ez kell neki a tökéletességhez, akkor valószínűleg tényleg így is van.

Itt lehet megtekinteni Shia LaBeouf brutális kinézetét a The Tax Collector című alkotásban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás