promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön az új Tini Nindzsa Teknőcök-film, ráadásul a Virsliparti készítőitől
Borítókép:  Tini Nindzsa Teknőcök / youtube.com/Nerdist (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Felkoppintva sztárja, Seth Rogen hatalmas lehetőséget kapott, ugyanis a teljesen elborult Virsliparti után egy új, animációs Tini Nindzsa Teknőcök-filmen fog dolgozni.

Sokan nőttünk fel a régi Tini Nindzsa Teknőcök-meséken, majd a 90-es években megjelent pár élőszereplős film is a főszereplésükkel, miközben a tévében szinte folyamatosan ott voltak a pizzakedvelő hőseink. Pár éve kaptunk két új, akciódús feldolgozást is egyenesen Michael Bay közreműködésével, de azok nagy csalódást okoztak a rajongóknak, hiszen nem igazán adták vissza a klasszikus hangulatot.

Most viszont reménykedhetünk egy méltó változatban, ugyanis a SlashFilm azt írja, hogy a Virsliparti című elvetemült mesét is készítő Seth Rogen és Evan Goldberg kapták meg a lehetőséget, hogy új életet leheljenek a Tini Nindzsa Teknőcökbe egy animációs alkotás keretein belül.

A művet a Nickelodeonnak készítik majd, és elvileg a mozikat célozzák meg vele, a rendezői székben pedig Jeff Rowe fog ülni. Még kérdéses, hogyan fogják visszafogni magukat az alapból brutális humorukról elhíresült Seth Rogenék, hiszen egy gyermekeknek és tiniknek szánt alkotásról van szó, de jó eséllyel ezt ők is szem előtt tartják.

Bár még az is lehet, hogy egy igazán friss, vad megközelítést kapnak a Tini Nindzsa Teknőcök, és ezek alapján búcsút mondhatunk annak, hogy a Michael Bay-féle filmeknek így elkészül a harmadik része, hiszen úgy néz ki, hogy a stúdió egy teljesen más irányba akar haladni. A bemutatóról még nincs hír, de jó eséllyel két-három éven belül már láthatjuk is a művet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás