Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A mi kis falunk visszatér az RTL Klubra

A mi kis falunk visszatér az RTL Klubra

Zene, Film & Kultúra

A mi kis falunk visszatér az RTL Klubra

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 09:09

A jó hír, hogy Pajkaszeg lakói hamarosan visszatérnek az RTL Klubra, a rossz hír, hogy egyelőre nem új epizódokkal.

Korábban beszámoltunk róla, hogy június közepén megkezdődött A mi kis faluk 5. évadának forgatása Pilisszentléleken, de arról egyelőre nincsen hír, hogy az új szezon hány epizódos lesz, és azt sem tudni, hogy mikortól láthatjuk.

Azonban addig sem maradunk Pajkaszeg nélkül, az RTL Klub ugyanis úgy határozott, hogy július 17-től újra műsorra tűzi a 4. évad epizódjait, amit minden hétköznap 20.55-től láthatunk.

Jelenleg a Jófiúk ismétlése van abban az idősávban, vagyis az RTL ezúttal A mi kis falunkkal próbálja majd meg megverni a TV2 gameshowját, A Piramist, ami nem lesz nehéz, hiszen akkor már korábbi adások ismétlései lesznek, és ahogy a statisztikák mutatják, már az új epizódok is teljesen hidegen hagyták a magyar TV-nézőket.

Az viszont biztos, hogy A mi kis falunk szép számokat fog hozni az RTL Klubnak, hiszen a csatorna tavaly már leadta az első három évad ismétlését, hogy legyen nézettségük, és ez be is vált. Valószínűleg most is így lesz, és közel 4 hétig be vannak biztosítva a hétköznapok, hiszen A mi kis falunk 4. évada 18 epizódos volt.

Borítókép: RTL Klub