Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A világ egyik legdögösebb DJ-je dolgozta fel Phil Collins klasszikusát

A világ egyik legdögösebb DJ-je dolgozta fel Phil Collins klasszikusát

Zene, Film & Kultúra

A világ egyik legdögösebb DJ-je dolgozta fel Phil Collins klasszikusát

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 23:03

Nora En Pure teljesen új köntösbe bújtatta Phil Collins legendás dalát, az „In The Air Tonight-ot”.

A dél-afrikai-svájci DJ-producer a világ egyik legkeresettebb női lemezlovasa, akinek nevéhez olyan szerzemények fűződnek, mint a „Tears In You Eyes” vagy a szintén hangszórókat felperzselő „Come With Me”, ami már több, mint 40 milliós streamet generált a Spotify-on.

A hamisíthatatlan stílusjegyekkel operáló szerzeményhez Lika Morgan csatlakozott, míg Nora megtartotta az eredeti dal lassúságát, ami ugyanúgy lágyan halad előre, és tökéletesen építkezik. Az új változat igazi chill-élményt nyújt, ami tökéletes egy kis agykikapcsolásra.

A track eredeti verziójához, hiánypótló remixek is készültek, amik között ott van Sons Of Maria, Leventina, a Passanger 10 és Croatia Squad átirata is. Az utóbbi verzióval a svájci lemezlovas azonnal feltette az i-re azt a bizonyos pontot: olyan újragondolással jelentkezett, amely sorra hódítja meg a rádiós és stream listákat.

Az „In The Air Tonight” fülbemászó beatjeinek és ütős vokáljának fúzióját mesteri dance stílusjegyekkel bolondította meg, a végeredmény pedig egy igazán rádióbarát zene lett. Azt már döntsétek el ti, hogy az eredeti, a Nora En Pura átírat, vagy ez a remix nyerte-e el legjobban a tetszéseteket.

Borítókép: Insomniac