Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elkenem: megérkezett L.L. Junior és Pixa közös nyári bulizenéje

Elkenem: megérkezett L.L. Junior és Pixa közös nyári bulizenéje

Zene, Film & Kultúra

Elkenem: megérkezett L.L. Junior és Pixa közös nyári bulizenéje

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 08:08

Tökéletesen időzítettek L.L. Juniorék, hiszen eljött a forróság, amihez egy jó kis fenékrázós muzsika is dukál, amit szerencsére most elhoztak nekünk az „Elkenem” című dallal.

Sokan várták már, hogy végre kicsit enyhüljön a járványhelyzet, és mosolyogva simogassák testünket a nyári napsugarak. Nincs is annál jobb, mikor sütkérezünk, valami finomat kortyolunk és ott vannak velünk azok, akiket igazán szeretünk. De egy valami hiányzik ebből az idillből, és az nem más, mint egy ütős kis zene – ekkor jön a képbe L.L. Junior és Pixa!

Ketten megcsinálták az „Elkenem” című számot, ami csábító ritmusával biztos, hogy sok ember fülébe beköltözik a következő pár hónapra. A dalhoz az időjárás viszontagságaival dacolva, Szentendrén forgattak egy klipet, amiben ráadásul össze is öltözött a két előadó. A Blikk most arról ír, hogyan is jutott a sztárok eszébe, hogy kéne csinálniuk valamit közösen.

„Az egyik rajongónk vetette fel az ötletet az Instagramon, hogy a jövőben készítsünk egy közös dalt. Úgy döntöttünk, eleget teszünk kérésének, így született meg az Elkenem című számunk”

– mesélte L.L. Junior.

Az ország egyik legelfoglaltabb előadója, Pixa is beszélt egy kicsit a dal munkálatairól, amiből kiderült, hogy igazi profikról van szó, hiszen szinte pillanatok alatt megszületett a sikervárományos nóta:

„Egy üres áprilisi éjszakán, amikor sehova nem tudtunk menni, mert mindenki otthon csücsült, picit mérgelődtem és reménykedve gondoltam a nyárra, hogy talán akkora már vége lesz a karanténnak. Elkezdtem dalolászni és megjött az ihlet, kipattant a fejemből a dal refrénje. Aztán Junior és én is megírtuk a saját magunk részét. A közös munka nagyon gyorsan zajlott, Junior lejött hozzám Székesfehérvárra a stúdióba, ahol nagyjából 20 perc alatt felnyomta a saját blokkját”.

Itt lehet meghallgatni L.L. Junior és Pixa közös, nagy durranását, az „Elkenem” című muzsikát:

Borítókép: L.L. Junior és Pixa / youtube.com/pixamusic (screenshot)