promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Models: szexi lányok vonaglanak Király Viktor körül az új klipjében
Borítókép:  Models / youtube.com/Király Viktor Official (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett Király Viktor, DR BRS és M1N3 közös zenéje, a „Models”, ami hiába egész fülbemászó, a klipje úgy lekoppintja Robin Thicke és Pharrell közös slágerét, ahogy illik.

Király Viktor hangja már Amerikában is szárnyra kapott, de mégis itthon találta meg az igazi népszerűséget, így már egy ideje határozott jelenléte van a hazai zenei életben. Most jelent meg új száma, a „Models”, amiben M1N3 és DR BRS is közreműködött, a hozzá készült videó pedig sokaknak okozhat déjà vu érzést, és ez nem véletlen.

Biztosan rengetegen emlékeznek még Robin Thicke, T.I. és Pharrell Williams 668 milliós megtekintéssel rendelkező 2013-as gigaslágerére, a „Blurred Lines” című dalra, aminek a klipjében az előadók mellett gyönyörű modellek szexiznek egy egyszerű háttér előtt, miközben mindenki iszonyatosan laza. Pontosan ezt idézték most meg Király Viktorék is a „Models”-szel, csak egy kicsit egyszerűbben.

Maga a zene elég fülbemászó, hiszen követi a kicsit retró, de mégis modern diszkó vonalat, ami az utóbbi években még mindig viszonylag menőnek számít, de elég zavaró lehet pár embernek, hogy angolul és magyarul is megszólalnak benne.

A szöveg alapján új bulihimnuszt kaptak azok, akiknek csupán annyi az életcéljuk, hogy lefeküdjenek egy modellel, mivel másról nem igazán van szó benne, csak a dögös nők meghódításáról.

Van benne pár idejét múlt referencia is, hiszen a dalban Ubert hív maguknak a csajozás mestere, ami Magyarországon 2016 óta elég problémás lenne, de fogjuk rá, hogy itt szimplán a környezetkímélő közös fuvarra gondolt a költő.

A klipben szereplő három csinos hölgy sok embert képvisel, ami példás, az pedig már csak hab lett volna a tortán, ha még táncosok is, és nem „csupán” azért vannak ott, hogy csábító biodíszletként szolgáljanak az amúgy házasságban élő előadók mellett.

Ettől függetlenül egy elég kellemes nyári nóta lett a „Models”, és biztos, hogy sokaknak nagyon be fog jönni, még úgy is, hogy a refrénben Király Viktor olyan magasan énekel, hogy szinte a denevérek is megcsodálhatják a remek hangját.

Itt lehet megtekinteni a klipet:

Itt pedig Robin Thicke eredeti klipváltozatát nézhetjük meg, hátha valaki nem emlékszik rá:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás