promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sosem hallott nevet kapott Király Viktor kisfia
Borítókép:  hirvilag.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megszületett Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita gyermeke, akit eredetileg nyár elejére vártak.

Király Viktor január elején, titokban vette feleségül élete szerelmét, Virág Anitát. Az ifjú pár egy balatonfüredi szállodában mondta ki a boldogító igent.

Viktorék már akkor tudták, hogy első közös gyermeküket várják, Anita a közösségi oldalán jelentette be, hogy egy kisfiút hordoz a szíve alatt. A kismama korábban a Story magazinnak mesélte el, hogy mit érzett, mikor megtudta, hogy anya lesz.

„Napokon keresztül éreztem, hogy fáj a hasam, és bizony nem vagyok a topon. El is határoztam, hogy csinálok egy terhességi tesztet. Éppen anyukámmal voltam, mert Viktor az ország másik sarkában lépett fel. Amikor megláttam a két csíkot a teszten, sokkot kaptam. Ijedtemben? Nem, örömömben! (…) Viktornak is azonnal elmondtam a nagy hírt. Először nem kapott levegőt, oly váratlanul érte a mondandóm, de utána egyfolytában csak nevetett, nagyon boldog volt.”

A Best magazin legfrissebb számának címlapjából derült ki, hogy megszületett Király Viktorék kisfia, aki a kettős állampolgárság miatt a Kolen nevet kapta, ami az angol Kolin név ír változata, és kölyökoroszlánt jelent.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás