promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így változtatná meg az életét Stohl András
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harmadik esküvőjére készül Stohl András, aki mostani párjával a Dunakanyarban épített házat. A színész változtatna munkarendjén is, hogy több ideje maradjon családjára.

Stohl András az elmúlt években sok mindenen átment: három esztendővel ezelőtt elhagyta két gyermeke anyját, hogy új impulzusokat keresve rátaláljon jelenlegi párjára Vicára, akivel boldog párkapcsolatban élnek. A Bors a színészt pecázás közben csípte el, a beszélgetés közben pedig kiderült, a színész és párja tavaly a Dunakanyarban kezdett házépítésbe, amely hamarosan be is fejeződik, ráadásul nemsokára az esküvőre is sor kerül.

„Hál isten a vége felé közeledik a házépítés, ami bevallom, elég megterhelő volt. De most már beköltöztünk, kezdjük be­lakni, úgyhogy szépen alakul a közös életünk Vicával – mond­ta lapunknak a színész, akit pecázás közben csíptünk el" – mondta Stohl a Borsnak.

A színész elárulta, hogy a nagy pörgés a színházi életben majd csak augusztusban indul be, addig is a családjára koncentrál. „A koronavírus abban segített, hogy sokkal több és hasznosabb időt tudtam a gyerekeimmel tölteni. A két kicsin látom is, hogy mennyire jót tesz nekik,hogy ennyi időt együtt vagyunk, jönnek velem mindenhova, és ez nekem is nagyon jó érzés" – tette hozzá.

Ugyanakkor Stohl tudja, a boldogságot meg is kell őrizni. Tenni kell azért, hogy, ami létrejött, megmaradjon. Ennek érdekében változtatna eddigi munkával zsúfolt életén, s egyensúlyt teremtene munka és család között:

„Harmincból huszonnyolc napokat dolgoztam, és tudom, érzem, hogy az tarthatatlan volt. Azt gondolom, ha tizennyolc-húsz estét játszanék egy hónapban, akkor maradna a családra, a gyerekekre is bőven idő, úgyhogy megpróbálok erre beállni – fogalmazott.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás