promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stohl András kiakadt az egyik játékosra: „Még egyszer tapsolsz, kizárlak!” – videó
Borítókép:  Stohl András / via blikkruzs.blikk.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Piramis műsorvezetője, Stohl András erőn felül próbálja betartatni a játékosokkal a szabályokat, még akkor is, ha elég nehéz dolga van egyesekkel.

Visszatért a TV2 sikerműsora, A Piramis, és természetesen továbbra is Stohl András a műsorvezető, aki a humorával és az érdekes történeteivel szórakoztatja a közönséget. A sok vidám pillanat mellett persze akadnak kicsit feszültebbek is, most például az egyik játékos szabálytalanságokat követett el, Bucinak pedig komolyan be kellett keményítenie.

„Lali, ne tapsolj, ne cuppogj, mert nem tudom, mit csinálok veled. [...] Még egyszer tapsolsz, kizárlak! Nem hülyéskedek, komolyan mondom. [...]  Nem érdekel a dumád, nem érdekel”

– mondta elég idegesen Stohl András.

A Blikk vette észre, hogy a férfi tényleg látványosan jelzett, és nem vette komolyan a szabályokat, Buci pedig ennek hatására elővette a szigorúbb arcát, ami úgy néz ki, hogy tökéletesen hatásos volt, hiszen az érintett gyorsan összeszedte magát. Hiába a sok móka és kacagás, ezeket muszáj betartania mindenkinek, Stohl András pedig a szórakoztatás mellett többek között azért is van ott, hogy felügyelje a játékot – ezt pedig szépen meg is tette.

Itt lehet megtekinteni az esetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás