promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lecserélték a Barátok közt egyik szereplőjét
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár a produkció mindent megtett azért, hogy a színészek a legnagyobb biztonságban dolgozhassanak tovább, a koronavírus-járvány miatt többen is kiszálltak a Barátok köztből.

A koronavírus-járvány miatt egy rövid időre le kellett állítani minden film és sorozat gyártását, többek között az RTL Klub napisorozata, a Barátok közt forgatását is. Később a legnagyobb óvintézkedések mellett újraindultak a munkálatok, de volt olyan szereplő, akit ideiglenesen ki kellett írni a sorozatból.

A Vili bácsit alakító Várkonyi András, és a Bözsi nénit játszó Szilágyi Zsuzsa június eleje óta nem szerepel a szériában.

A pénteki Barátok közt epizódban észrevehették a nézők, hogy Máté karakterét ezúttal nem Kiss Lénárd, hanem Csizmadia Máté Noel alakította. A SorozatWiki utánajárt, miért kellett lecserélni a fiatal színészt, és kiderült, hogy a Juli fiát játszó Lénárdot a veszélyhelyzet miatt a szülei nem engedték tovább forgatni.

„A produkciónak Máté szerepére válogatást kellett tartania, mert a már ismert szereplő, Kiss Lénárd a szülei döntése alapján a kialakult egészségügyi helyzetben bevezetett szigorú biztonsági intézkedések ellenére nem vállalta a forgatásokat. Bár sajnáltuk, hogy Kiss Lénárd távozik a sorozatból, de természetesen tiszteletben tartottuk és elfogadtuk a család döntését. Máté karaktere azonban sok jelenetben szerepelt ebben az időszakban is, így semmilyen módon nem lehetett nélkülözni ezért a produkció új castingot tartott Máté szerepére, melynek befutója Csizmadia Máté Noel lett"

- tájékoztatta a produkció a portált.

Kiss Lénárd 2019 június 26-án tűnt fel először a Barátok köztben, azt a Puha Kristófot váltotta, aki előtte 7 évig játszotta Mátét. Kiss Lénárd napra pontosan egy évig szerepelt az RTL Klub sikersorozatában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás