promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Népszerű műsorvezető rendezi a Tankcsapda legújabb klipjét
Borítókép:  Tankcsapda offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár nem lesz neki idegen a kamera mögött dirigálni, mert rendezett már filmet is.

Nem olyan rég jelent meg a Tankcsapda legújabb klipje, a „Szüless meg újra”, ami olyan sztárokkal volt tele, mint a háromszoros Grand Slam-tornagyőztes teniszező Babos Tímea, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Kiss Gergely, a tetovált séfként ismert Serényi Zsolt, illetve Nagy Zsolt színész.

A zenekar most újabb nagy dobásra készül, és következő videójuk megrendezésére nem kisebb nevet kértek fel, mint Till Attilát. A klip az „Ülj le mellém” című dalukhoz fog készülni, ami a Liliput Hollywood albumon szerepelt.

A Tankcsapda visszatér oda, ahonnan indult, vagyis Debrecenbe, ahol a kliphez a jövő hét végén a stadionban, a strandfürdőben, az egyik rockkocsmában, és nyílt utcán is vesznek fel anyagot.

„Azért lesz ilyen nagyszabású a produkció, mert ez most Debrecenről és a debreceniekről szól, és azt akartuk, hogy a dal négy és fél perces időtartamába minél több minden és mindenki beleférjen”

– mondta Lukács László, a zenekar frontembere.

A Tankcsapda már egy ideje együtt akart dolgozni Tillával, szóval most össze is fog jönni a dolog. A rendező felkészült, és nagyon várja a kihívást:

„Ez lesz az első kliprendezésem, és nemcsak Debrecen nyűgözött le, hanem az összefogás is. Úgy fest, több ezer debreceni statiszta fogja megtölteni a klipet az energiájával. Három mozgalmas nap vár ránk.”  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás