promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megint eltolták a Tenet premierjét, de a Mulan is veszélyben van
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Warner Bros. újra elhalasztotta Christopher Nolan új filmjének, a Tenetnek a premierjét, de az a hír járja, hogy a Mulan is hasonló sorsra juthat.

Hatalmas káosz és bizonytalanság uralkodik Hollywoodban, a koronavírus-járvány teljesen felborította a premiernaptárt, és bár több film bemutatója kapott már új dátumot, még azt sem érdemes készpénznek venni.

Nincs két hete, hogy bejelentették, hogy a várthoz képest mégis előbb érkezik az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni: november 25-e helyett november 20-ára tűzték ki a premiert.

A Bond-filmet azt követően hozták váratlanul előbbre, hogy a Warner Bros. stúdió két héttel későbbre, július 31-re tolta Chistopher Nolan új filmje, a Tenet bemutatását. A DC képregényfilmje, a Wonder Woman 1984 debütálása augusztus 14-rol október 2-re, a Mátrix 4. része 2022. április elsejére csúszott.

Most pedig újabb bejelentés érkezett a Warner Bros.-tól, amiben közölték, hogy a Tenetet újabb két héttel, augusztus 12-re csúsztatták el.

„A Warner Bros. elkötelezett amellett, hogy a közönség nagyvásznon lássa a Tenetet, de akkor, amikor a nézők készen állnak és a közegészségügyi hatóságok is azt mondják, itt az ideje. Ebben a pillanatban rugalmasnak kell lennünk, és nem úgy kezelni, mint egy hagyományos film bemutaását. Úgy döntünk, hogy a filmet a hét közepén mutatjuk be, hogy a közönség a saját idejében fedezze fel azt, és azt tervezzük, hogy hosszabb lejátszási időszakban vetítjük, amely messze meghaladja a normákat, hogy egy nagyon eltérő, mégis sikeres vetítési stratégiát dolgozzon ki”

- írja a 24.hu a stúdió szóvivője nyilatkozatának alapján.

Hasonló sorsra juthat a Disney új élőszereplős filmje, a Mulan is, amit az eredeti, márciusi dátumról átraktak július 23-ra, de most úgy tűnik, még tovább kell csúsztatni. A The Hollywood Reporter információi szerint a Disney aggódik a nyári filmjei miatt, mert néhány amerikai államban új koronavírus-hullám söpör végig.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás