Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagy Ervin kitálalt: „Szeretnék úgy élni, mint az amerikai sztárok”

Nagy Ervin kitálalt: „Szeretnék úgy élni, mint az amerikai sztárok”

Zene, Film & Kultúra

Nagy Ervin kitálalt: „Szeretnék úgy élni, mint az amerikai sztárok”

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 13:13

Nagy Ervin úgy szeretne élni, mint az amerikai sztárok, ezért 20 évi tagság után otthagyta a Katona József Színházat.

Mindenkit megdöbbentett a hír, amit a Katona József Színáz főigazgatója, Máté Gábor jelentett be, hogy Nagy Ervin 20 évi tagság után kilépett a társulatból.

A színész mind ez idáig nem szólalt meg az üggyel kapcsolatban, de a 24.hu-nak elárulta, mi állt a döntés hátterében:

„Amióta a Kincsem című film elkészült, kicsit kifele állt a rudam a színházból. Akkor fogalmaztam meg magamnak, hogy ha sikerülne felépíteni egy olyan karriert, ami állandó filmes elfoglaltsággal jár, szeretnék úgy élni, mint az amerikai sztárok. Most látom kicsit a lehetőséget arra, hogy úgy osszam be az időmet, ahogyan én szeretném”.

Nagy Ervin természetesen továbbra is látható lesz a színházban, csak nem úgy, mint társulati tag. A színész továbbá elárulta azt is, hogy a jövőben nem csak a színházban gondolkodik, komolyan érdeklődik a produceri munka iránt is.

„Keresem a lehetőséget, hogy a kreatív energiáimat lekössem. Minél nagyobb szeletét harapom az életnek hírnév tekintetében, annál jobban látom, hogy milyen sokfajta kapcsolatot hoz ez nekem. A világ szerencsésebbik felén, ahol nem 28 estét kell játszani semmi fizetésért, látni, hogyan élnek a művészek. (...) Akinek van kedve vagy igénye rá, belekóstol másba is. Én meg aztán pláne ilyen vagyok. Imádom, hogy nem csak művész vagyok”

– fogalmazott.

Borítókép: RTL Klub