promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Műsorváltozás lesz az RTL Klubon
Borítókép:  24.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub még mindig próbálkozik javítani a nyári nézettségén, de úgy tűnik, ismétlésekkel nem tudják felvenni a versenyt a TV2-vel.

Bár A Tanár 3. évadát csak ősszel tűzi műsorra az RTL Klub, az RTL Most+-on már mind a 10 epizód megtekinthető. A csatorna azonban úgy döntött, hogy nyáron sem hagyja Kőrösi Csoma Szakgimnázium nélkül a sorozat rajongóit, és újra leadják a 2. évadot.

Sajnos azonban úgy tűnik, az ismétlések egyáltalán nem vonzzák az embereket, brutálisan gyenge számokat produkálnak nap, mint nap. Mivel az évad június 24-én kifut, az RTL-nek döntenie kellett, mit rak A Tanár idősávjába hétköznap esténként.

A SorozatWiki információi szerint egy másik magyar sorozat, a Jófiúk lesz látható június 25-től, egyelőre keddtől péntekig, hétfőnként pedig továbbra is a Cápák között 2. szezonjának epizódjai kerülnek adásba.

A Jófiúk még 2019 szeptemberében debütált az RTL Klubon, kezdetben közepes, majd egyre gyengébb számokat produkált, végül aztán a 14., egyben utolsó rész után Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese bejelentette, hogy nem készül belőle folytatás.

A spanyol Los hombres de Paco alapján készült Jófiúk egy csapat idétlen, degenerált rendőrről szól, akik több bajt okoznak, mint amennyit megoldanak. A történet középpontjában egy idétlen rendőrfőnök és két igazi lúzer zsaru áll, akik egy szembejövő kutyától is megijednek.

Az első epizód ismétlését június 25-e, csütörtökön 21 órától láthatjuk az RTL Klubon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás