promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kristen Stewart Diana hercegnő bőrébe bújik
Borítókép:  VALERIE MACON / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Árok után újabb filmben bizonyíthat az Alkonyat-széria miatt beskatulyázott Kristen Stewart, aki nem kisebb személy bőrébe bújhat, mint Diana hercegnő.

A The Guardian írta meg a hírt, hogy Pablo Larraín rendezésében készül a Spencer című film, ami arról a hosszú karácsonyi hétvégéről szól, amikor a néhai Diana hercegnő a Sandringham-kastélyban eldöntötte, hogy elválik Károly hercegtől, mert nem működik a házasságuk.

Larraín rendezte például a Jacqueline Bouvier Kennedy-ről szóló Jackie című filmet is, amiben Natalie Portman alakította a First Lady-t. Az alkotást három Oscar-díjra is jelölték.

A Spencer főszerepét pedig az Alkonyat-filmek sztárja, Kristen Stewart fogja játszani, akit nemrég az Árokban láthattunk.

Larraín úgy fogalmazott, hogy a tündérmesékben a herceg mindig rátalál a hercegnőre és feleségül veszi. A film azt mutatja be, hogy milyen, amikor a tündérmese véget ér és valaki úgy dönt: nem akar királynő lenni, hanem inkább elmegy és a saját életét éli.

A Diana hercegnő leánykori neve, a Spencer cím alatt készülő film forgatókönyvét Steven Knight (Tabu, Kolibri-kód, Az élet ízei, A hetedik fiú) írja.

Károly herceg, brit trónörökös 1981-ben vette feleségül Diana Spencert. Házasságuk 1996-ban végződött válással, Diana egy évvel később halt meg Párizsban autóbalesetben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás