promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Forgatáson alázták meg Jane Levyt, mert „túl kicsi a melle”
Borítókép:  Jane Levy / Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Vaksötét és a Kertvárosba száműzve gyönyörű színésznője, Jane Levy rettenetesen kellemetlen helyzetbe került, mikor egy rendező kiabálva adta a tudtára, hogy nem elég nagyok a mellei.

Jane Levy igaz, hogy még nem egy hatalmas hollywoodi szupersztár, de már elég sokan ismerik az arcát többek között a Castle Rock, Kertvárosba száműzve, Gonosz halott, vagy a Vaksötét című alkotások miatt. A színésznő szépen, lassan halad előre a hírességek útján, és közben vannak elég komoly akadályok, mint például egy szexista, megalázó rendező.

A 24 írja, hogy most arról az igazán kellemetlen esetről mesélt Jane Levy, mikor egy forgatás kamera tesztjénél a filmkészítő az egész stáb előtt kezdett el kiabálni, hogy túl kicsi a színésznő melle. Azonnal adatott rá az öltöztetőkkel egy push-up melltartót, majd mikor visszatért, csupán annyit mondott neki a rendező:

„Sokkal jobb!”

Már ez is elég megterhelő élmény lehetett Jane Levynek, hiszen nem a tehetségét nézték, hanem a megjelenését, így valószínűleg egy darab húsnak érezte magát. Ráadásul a legtöbb szemtanú simán eltűrte a dolgot, és nem igazán álltak ki a felháborító bánásmód ellen.

Volt azért, aki megkérdezte tőle, hogy van, de ez a történet is tökéletesen tükrözi, hogy milyen állapotok vannak Hollywoodban, és hogy milyen sokat kell még fejlődniük az embereknek annak érdekében, hogy mindenki számára élhetőbb legyen a munkakörnyezet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás