Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

1,2 millió euróért kelt el Pierce Brosnan festménye – kitalálod, hogy ki van rajta?

1,2 millió euróért kelt el Pierce Brosnan festménye – kitalálod, hogy ki van rajta?

Zene, Film & Kultúra

1,2 millió euróért kelt el Pierce Brosnan festménye – kitalálod, hogy ki van rajta?

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 04:53

Az egykori James Bond, Pierce Brosnan nem csupán a fegyverekhez és a hódításhoz ért, de mint kiderült, tehetséges festő is, aki rengeteget kaszált az egyik művével.

Pierce Brosnan többek között olyan sikerekben tűnt fel, mint például a Mamma Mia!, vagy a Dante Pokla, ráadásul négy alkotásban is ő alakította az ikonikus James Bondot. A jóképű sztárt szinte mindenhol ismerik a világon, viszont most kiderült róla, hogy nem csupán a színészkedéshez ért, de festeni is legalább olyan jól tud, ha nem jobban.

A 24 írja, hogy Pierce Brosnan nemrég egy interjúban büszkélkedett el azzal a ténnyel, hogy az egyik – éppenséggel a legendás zenészt, Bob Dylant ábrázoló – festménye még elvileg 2018-ban 1,2 millió euróért, vagyis nagyjából 416 millió forintért kelt el egy, az AIDS elleni küzdelmet támogató jótékonysági aukción, ez a siker pedig elég rendesen megrészegítette őt.

Azt mondta a világsztár, hogy a feleségével egész éjszaka táncoltak örömükben, mikor kiderült, hogy ilyen hatalmas összegért kelt el a műve, és ha ez mindig így lenne, akkor simán abbahagyná a színészkedést.

Pierce Brosnan amúgy 1987 óta fest, mivel ez volt az ő módszere a megnyugvásra, a stressz kezelésére, mikor első házastársánál petefészekrákot diagnosztizáltak az orvosok. Azóta pedig rengeteget fejlődött, hiszen jól látható, hogy tényleg van érzéke hozzá.

Itt lehet megtekinteni Pierce Brosnan alkotását, ami Bob Dylant ábrázolja:

Borítókép: Pierce Brosnan / Mark RALSTON / AFP